Velika olakšica - uklonjena bandera postavljena na sredini puta remetivši prolaz stanovnika naselja Letnjikovac - 15.05.2017.

Stara električna bandera koja je već godinama stajala na sred puta u šabačkom naselju Letnjikovac, zbog koje meštani nisu mogli slobodno da prolaze i da se parkiraju, konačno je uklonjena. Tako će meštani Letnjikovca konačno moći funkcionalno da koriste put i prilaz svojim dvorištima. Ovo je postignuto zahvaljujući angažmanu Mesne Zajednice „Letnjikovac“ na čijem je čelu Nikola Veselinović, član Socijalističke partije Srbije (SPS), koja je kao koalicioni partner sa Srpskom naprednom strankom (SNS) dobila više od 52 odsto glasova na predsedničkim izborima za svog zajedničkog kandidata. Naime, MZ Letnjikovac je angažovala Elektrodistribuciju Šabac sa kojom je potpisala ugovor da se stara bandera zameni novim betonskim stubom. Ova inicijativa je jako unapredila funkcionisanje svakodnevnog života građana Letnjikovca.

bandera 1 bandera 2

Poseta Njegove svetlosti patrijarha Irineja i osveštavanje hrama Svete Trojice - 09.10.2016.

 

Prolećno čišćenje uličnih kanala na Letnjikovcu! - 17.04.2015.

Ulica Pukovnika Krste Smiljanića dobiće potpun nov izgled nakon okončanja radova na čišćenju kanala u njoj!

ciscenje2 ciscenje3

ciscenje1

Počelo prolećno nasipanje ulica na Letnjikovcu! - 26.03.2015.

Nakon dugog zimskog perioda neasfaltirane ulice Letnjikovca otežavaju prohodnost njihovim korisnicima - zato smo odmah sa početkom proleća krenuli sa nasipanjem istih! Za sada smo obišli i uradili ulice Ninka Perića, Vlašićku, Banjalučku i Mite Cenića - molimo Vas da nam se javite ukoliko imate sličnih problema u svojoj okolini!

ulica-desa1 ulica-desa3

ulica-desa4 ulica-ciuciu

ulica-banjalucka2 ulica-kum1

 

Počela izgradnja trotoara u ulici Nikole Tesle + obnovljena rasveta! - 15.11.2014.

U ulici Nikole Tesle na Letnjikovcu kompletno je zamenjena ulična rasveta i konačno su počeli radovi na izgradnji preko potrebnog trotoara za sve Letnjikovčane...na ovaj način naša deca i njihovi roditelji imaće definitivno brigu manje! Rekli smo da ćemo ovo uraditi za našu zajednicu a sada to obećanje dobija i svoj konkretan odgovor...

svetlo trotoar1

trotoar2

 

MZ Letnjikovac i Crkva Svete Trojice dobijaju uređeni javni toalet za svoje potrebe - 30.10.2014.

U saradnji sa Javnim preduzećem za upravljanje građevinskim zemljištem mesna zajednica Letnjikovac i Crkva Svete Trojice dobiće javni toalet uređen prema zahtevima arhitektonskog rešenja za našu zajednicu...

toalet1 toalet2

 

Gradonačelnik Šapca sa predsednicima mesnih zajednica - 03.10.2014.

 

Otvorena ambulanta na Letnjikovcu - 15.09.2014.